هم‌اندیشان ۱۳۴۸

هم‌اندیشان راهی به سوی کتاب، فرهنگ، اندیشه

هم‌اندیشان ۱۳۴۸

هم‌اندیشان راهی به سوی کتاب، فرهنگ، اندیشه

هم‌اندیشان ۱۳۴۸

کارگروه دانشجویی کتاب و کتابخوانی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی(ره)

هر کس که با کتاب‌ها 🌺🍃
آرامش یابد، 🌺🍃
راحتی و آسایش از او سلب نمی‌گردد. 🌺🍃

🍃 "امام علی(ع)"🍃

این صفحه توسط یکی از اعضای گروه هم‌اندیشان مدیریت می‌شود.

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات

معرفی اپلیکیشن 《Good reads》

يكشنبه, ۷ ارديبهشت ۱۳۹۹، ۰۲:۱۷ ب.ظ

معرفی good reads

#معرفی_اپلیکیشن #هم_اندیشان

امروز میخواهیم به معرفی اپلیکیشن📲📚 GoodReads بپردازیم. این اپلیکیشن از پنج قسمت اصلی تشکیل شده است:

✅خانه🏠: این قسمت دائما به‌روزرسانی می‌شود و در آن به معرفی کتاب‌های #محبوب و کتاب‌هایی پرداخته می‌شود که بحث و تبادل نظر در موردشان بیشتر است. در خانه دسته‌بندی کتاب همراه با نامش و نام نویسنده‌اش نمایش داده‌ می‌شود. کاربر با لمس کادر سبزرنگ پایین هر کتاب می‌تواند آن را به قفسه کتابخانه‌اش اضافه کند. کاربران در این قسمت قادرند به اطلاعات هریک از این کتاب‌ها دسترسی پیدا کنند، شرح کاربران دیگر در مورد این کتاب‌ها را بخوانند، در صورت تمایل شرحی برای کتاب بنویسند تا دیگران از آن استفاده کنند و البته به کتاب‌ها امتیاز دهند. کتاب‌ها در دسته‌بندی‌های متفاوت به نمایش گذاشته می‌شوند و کاربر قادر است در دسته‌های موردعلاقه‌اش دنبال کتاب‌ بگردد.

✅کتاب‌های من 📚: این قسمت، همان‌طور که از نامش پیداست، کتابخانه شخصی کاربر است. در این قسمت کاربر می‌تواند کتاب‌های موردعلاقه‌اش را در قفسه‌های پیش‌فرض بچیند، البته می‌توان قفسه‌های جدید هم به کتابخانه اضافه کرد. به‌طور پیش‌فرض کتابخانه کاربر سه قفسه دارد: خوانده‌شده، در حال خواندن و قصد خواندن. یکی از جالب‌ترین ویژگی‌های کتابخانه امکان نمایش پیشروی کتاب‌های در حال مطالعه است؛ به این ترتیب که کاربر می‌تواند با مشخص کردن صفحه‌ای از کتاب که در حال مطالعه آن است میزان پیشروی خود را نمایش دهد و پس از هربار پیشروی در مطالعه وضعیت خود را به‌روزرسانی کند.

✅جستجو🔎 : در قسمت جستجو کاربر می‌تواند کتاب‌ها را براساس عنوان، نویسنده و شابک جستجو کند.

✅اسکن 📸: در این قسمت، با اجازه کاربر، GoodReads می‌تواند با دسترسی به دوربین و اسکن بارکد کتاب مشخصات کتاب را نمایش دهد. به این ترتیب کاربر می‌تواند لیست کتاب‌های موجود در کتابخانه شخصی‌اش را به GoodReads اضافه کند.

✅بیشتر👩🏻‍🏫👨🏻‍🏫: در این قسمت کاربر می‌تواند پروفایل کاربری‌اش را ویرایش کند، در شبکه اجتماعی GoodReads با دوستانش ارتباط برقرار کند، به دیگران پیام بفرستد و نوتیفیکیشن‌ها را ببیند. این قسمت شامل بخش‌های بیشتری است که سعی ‌می‌کنیم هریک از آنها را هم توضیح دهیم.

🔹بخش #چالش_مطالعاتی📖 این امکان را به کاربر می‌دهد تا برای هر سال خود چالش مطالعاتی در نظر بگیرد و اعلام کند در سال پیش رو قصد دارد چه تعداد کتاب مطالعه کند. همچنین می‌تواند در این قسمت چالش مطالعاتی دوستان خود را مشاهد کند.

🔸گزینه #اکتشاف🔍 این امکان را به کاربر می‌دهد تا کتاب‌های دیجیتالی با دانلود بالا و نیز آخرین آپلود‌ها را ببیند، فهرستی از کتاب‌های جذاب و خواندنی مشاهده کند و در پایان به کشف کتاب بر اساس ژانر بپردازد.

🔹گزینه #گروه‌های_من این امکان را به کاربر می‌دهد تا در گروه‌های کتابخوانی عضو شود و با دوستان جدیدی آشنا شود که سلیقه یکسانی با وی دارند.

🔸گزینه #رویدادهای_ادبیاتی به معرفی این قبیل رویدادها براساس موقعیت جغرافیایی کاربر می‌پردازد.

از مطالعات خود لذت ببرید و با ایجاد چالش مطالعاتی و اشتراک‌گذاری آن در شبکه‌های اجتماعی دیگران را به کتاب‌خوانی ترغیب کنید!🤓✌️

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی