هم‌اندیشان ۱۳۴۸

هم‌اندیشان راهی به سوی کتاب، فرهنگ، اندیشه

هم‌اندیشان ۱۳۴۸

هم‌اندیشان راهی به سوی کتاب، فرهنگ، اندیشه

هم‌اندیشان ۱۳۴۸

کارگروه دانشجویی کتاب و کتابخوانی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی(ره)

هر کس که با کتاب‌ها 🌺🍃
آرامش یابد، 🌺🍃
راحتی و آسایش از او سلب نمی‌گردد. 🌺🍃

🍃 "امام علی(ع)"🍃

این صفحه توسط یکی از اعضای گروه هم‌اندیشان مدیریت می‌شود.

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات

روش‌های مطالعه و یادگیری بخش اول

چهارشنبه, ۲۷ فروردين ۱۳۹۹، ۱۲:۵۷ ق.ظ

روش های مطالعه و یادگیری بخش اول

#هم_اندیشان #روش_های_مطالعه_و_یادگیری

✍🏼🌺 تندخوانی

تندخوانی یکی از فنون و تکنیک هایی است که در این روزگاری که همه چیز سرعت فضایی پیدا کرده است، می تواند به ما کمک کند تا بهانه کتاب نخواندن را کنار بگذاریم و در کمترین زمان بیشترین مطالعه را داشته باشیم البته با درک مفاهیم کتاب. در این مقاله و مقالات مشابه برای شما فنون زیادی را درباره این کار شگفت انگیز آورده ایم که شما را در تند خوانی مسلط می کند.

 

۹ راه استثنایی برای تندخوانی🌟📗

۱. مرور اجمالی:

اگر متنی که میخوانید نوشتار دشواری دارد، یک مرور اجمالی روی سرفصل ها و عنوان و سر تیترها می تواند برای اهداف شما بسیار مفید باشد.

اما چگونه این کار را انجام دهیم؟ برای هر موضوعی که فکر می کنید مهم است، دو پاراگراف اول و سپس پاراگراف آخر را بخوانید، با این کار می توانید ۵۰% از متن را در کمترین زمان ممکن متوجه شوید.

۲. سطحی بخوانید:

این نوع مطالعه را می توانید درباره متون کمتر پیچیده ای مانند روزنامه و مجله به کار ببرید. در این روش باید سرعت حرکت چشمان خود را بالا ببرید و تنها کلمات کلیدی را بخوانید . این فن به شما یک ایده کلی درباره متنی که در حال خواندن آن هستید می دهد و زمان خواندن و مطالعه شما را به نصف کاهش می دهد. اما باید این تکینک را زیاد تمرین کنید تا یاد بگیرید که کلمات کلیدی را با یک اسکیم کردن به راحتی پیدا کنید در غیر این صورت متن را نخواهید فهمید.

۳. دسته بندی کنید:

توجه به سرعت و فهم متن، هدف اصلی ما در روش اسکیم کردن است. برای اینکه بتوانید خیلی خوب فن اسکیم را به کار بگیرید: متن را کلمه به کلمه نخوانید، بلکه آنها را به صورت گروهی بخوانید در این گروه بندی ها، ۳ یا ۴ کلمه را در یک نگاه گذرا بخوانید اما به یاد داشته باشید این کار نیاز به تمرین و ممارست بسیار زیادی دارد. هر چه بیشتر تمرین کنید، محدوده ی چشم شما بیشتر خواهد شد (محدوده ی چشم شما به معنای میزان و تعداد کلماتی است که در یک نگاه می توانید ببینید).

۴. با صدای بلند نخوانید:

با صدای بلند خواندن مطالب و کلمات شاید عادت خیلی از ماها باشد، زیر خوانی هم همان کاری است که در مغز خود با صدای بلند مطلب را می خوانید، این کار به شدت سرعت شما را در خواندن کاهش می دهد. این کار خصوصا هنگامی اتفاق می افتد که افراد کاملا از آنچه انجام می دهند، آگاه هستند. برای جلوگیری از این کار باید خود را مجبور کنید که با صدای بلند متن را نخوانید.

۵. وسعت و محدوده ی چشم خود را گسترس دهید:

اینکه چشم خود را روی تک تک کلمات می چرخانید، کاری است که در دوران کودکی انجام میدادیم، اکنون ما دیگر کودک نیستیم باید سعی کنید خود را رشد دهید و سریعتر بخوانید.

اما چگونه این کار را انجام دهیم؟

از گوشه چشم خود استفاده کنید.

باید از این تمرین برای گسترش وسعت دید خود استفاده کنید؛ صاف بنشینید و به روبرو نگاه کنید، و مردمک چشم های خود را در جهت عقربه های ساعت و خلاف آن بچرخانید. این کار هم ماهیچه های چشم شما را قوی می کند و هم بینایی شما را بهبود می بخشد.

🔹ادامه دارد...

📝منبع :

[Mortezajavid.com]

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی