هم‌اندیشان ۱۳۴۸

هم‌اندیشان راهی به سوی کتاب، فرهنگ، اندیشه

هم‌اندیشان ۱۳۴۸

هم‌اندیشان راهی به سوی کتاب، فرهنگ، اندیشه

هم‌اندیشان ۱۳۴۸

کارگروه دانشجویی کتاب و کتابخوانی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی(ره)

هر کس که با کتاب‌ها 🌺🍃
آرامش یابد، 🌺🍃
راحتی و آسایش از او سلب نمی‌گردد. 🌺🍃

🍃 "امام علی(ع)"🍃

این صفحه توسط یکی از اعضای گروه هم‌اندیشان مدیریت می‌شود.

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات

چرا کتاب

#ضرورت_مطالعه #هم_اندیشان

⁉️طی سال‌های اخیر که دوران توسعه شبکه های اجتماعی و ظهور اینفلوئنسرها بوده است، بیش از هر زمان دیگر این بحث مطرح است که رفتار کودکان، نوجوانان و بزرگسالان، تا چه حد تحت تأثیر الگوهای رفتاری قابل مشاهده در شبکه های اجتماعی قرار می‌گیرد؟

💬روانشناسی به نام آلبرت بندورا (Albert Bandura) نظریه یادگیری اجتماعی را ارائه کرد، که در آن می گوید بسیاری از یادگیری های ما از طریق سه عامل مهم #مشاهده، #الگوبرداری و #تقلید اتفاق می افتد و این یادگیری بواسطه انگیزه های درونی مانند احساس افتخار و غرور، رضایت و احساس پیشرفت ، تقویت میشود.

💢تاثیر هیچکس بر فرهنگ جامعه صفر نیست💢

هر یک از ما به تناسب نقشی که درجامعه داریم بر دیگران تاثیر میگذاریم و از دیگران الگو می‌گیریم. پدر، مادر، خواهر، برادر، معلم، استاد، دوستان و همسالان، هنرمندان، قهرمانان و... می‌توانند الگوی رفتاری ما باشند. از موارد ساده و ابتدایی مانند نوع پوشش ظاهری، نحوۀ معاشرت گرفته تا سبک زندگی و... می‌تواند تحت تأثیر دیگران باشد و با مشاهدۀ رفتار دیگران و از طریق الگوگیری از دیگران به‌دست آید. ✅از نظریه یادگیری اجتماعی می توان برای آموزش رفتارهای مثبت مانند 📖#مطالعه استفاده کرد.

🔺یکی از عواملی که به نظر نقش زیادی در توسعه مطالعه و کتابخوانی در کشور دارد، #الگوسازی در این زمینه است. وجود الگوهای کتابخوان و اهل مطالعه در جامعه می‌تواند سبب افزایش علاقه و تمایل به مطالعه نزد افراد جامعه شود.👩🏻‍🏫👨🏻‍🏫 📚والدین و معلمان به جای پند و اندرز و توصیۀ مستقیم کودکان و نوجوانان به مطالعه، باید خود الگوی مناسبی برای آنان باشند. مطالعه باید بخشی از رفتار روزانه سیاستمداران، هنرمندان، ورزشکاران و سایر الگوهای رفتاری جامعه باشد تا افراد با الگوگیری از آنان به مطالعه علاقه‌مند شوند. رسانه‌ها نیز باید در این زمینه فعالیت کنند و با الگوسازی مناسب برای گروه‌های سنی مختلف، زمینۀ توسعه مطالعه را فراهم سازند

✳️بر اساس نظریه «بندورا» اگر افراد اهل مطالعه و کتابخوان در جامعه جایگاه مناسبی از لحاظ مادی و معنوی نداشته باشند، کمتر به‌عنوان الگوی دیگران انتخاب می‌شوند‼️ از طرف دیگر، اگر افراد اهل مطالعه در جامعه، جایگاه و منزلت بالاتری داشته و مورد احترام همۀ گروه‌ها باشند، بیشتر به‌عنوان الگو انتخاب می‌شوند. به‌عبارتی می‌توان گفت، وجود الگوهای اهل مطالعه و کتابخوان #موفق در جامعه می‌تواند عامل مهمی در توسعۀ کتابخوانی و فرهنگ مطالعه در جامعه باشد.

⚠️بنظر شما آیا الگوهای جامعه ما از این ویژگی ها برخوردار هستند ⁉️

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی